Financiering repareren is niet genoeg - CIDSE

Fixing Finance is niet genoeg

Auteursrecht FES

Fixing Finance is Not Genough: de sociale gevolgen van monetair en financieel beleid, april 2012

Deze publicatie, mede uitgegeven door Center of Concern, roept denkers van regeringen, internationale organisaties en de academische wereld op om te pleiten voor een dringende link tussen hervormingen in de financiële sector en de sociale gevolgen daarvan. Het is gebaseerd op discussies van de conferentie georganiseerd door Friedrich-Ebert-Stiftung, Club de Madrid en Centre of Concern in september 2011 bij het Internationaal Monetair Fonds over de toenemende ongelijkheid en de noodzaak van een duurzaam internationaal monetair en financieel systeem om gedeelde samenlevingen te bevorderen.

Contactpersoon: Aldo Caliari (aldo (at) coc.org)

Centre of Concern is lid van CIDSE in de Verenigde Staten.

Fixing Finance is Not Genough, De sociale gevolgen van monetair en financieel beleid

Deel deze inhoud op sociale media