Transparante klimaatfinanciering in de EU - CIDSE
Cover: Oxfam GB / International Andy Hall, in Tsjaad

Transparante klimaatfinanciering in de EU

Cover: Oxfam GB / International Andy Hall, in Tsjaad

Een recept voor transparante klimaatfinanciering in de EU. Rapport geproduceerd door CAN Europe met bijdragen van Oxfam, WWF, CIDSE, Aprodev, WRI, Germanwatch, Eurodad en Publish What You Fund, mei 2012

Dit rapport onderzoekt verschillende manieren om het huidige systeem voor meting, rapportage en verificatie (MRV) van internationale klimaatfinanciering te verbeteren, met een focus op wat de EU kan doen. Aangezien de Europese Commissie bezig is met de voorbereiding van een evaluatie van het bewakingssysteem, met de bedoeling klimaatfinanciering in dit mechanisme op te nemen, geeft het rapport ook specifieke aanbevelingen die van plan zijn om in dit wetgevingsproces te integreren.

 Contact: Emilie Johann, johann (at) cidse.org

EN-Een recept voor transparante klimaatfinanciering in de EU

Deel deze inhoud op sociale media