De veranderingen die we nodig hebben voor de toekomst die we willen - CIDSE

De veranderingen die we nodig hebben voor de toekomst die we willen

Copyright CIDSE

De veranderingen die we nodig hebben voor de toekomst die we willen, CIDSE-aanbevelingen voor de VN-conferentie over duurzame ontwikkeling (Rio + 20), 20-22 juni 2012. (beschikbaar in EN - ES - FR - IT en in PT)

De Rio + 20-conferentie is een belangrijke gelegenheid om voort te bouwen op de erfenis van de historische 1992 Rio-verklaring en het 21-actieplan van Agenda, die de weg heeft geëffend voor een beleid voor duurzame ontwikkeling, en om een ​​structureel antwoord te geven op de huidige uitdagingen. Het is ook een geschikt moment voor de internationale gemeenschap, twintig jaar na de eerste Earth Summit, om een ​​geloofwaardig en efficiënt pad naar duurzame ontwikkeling en armoedebestrijding te bevorderen.

NL-De veranderingen die we nodig hebben voor de toekomst die we willen
ES-Los Cambios que Necesitamos para el Futuro que Queremos
FR-Changeons pour l'avenir que nous voulons
IT- I cambiamenti di cui abbiamo bisogno per il futuro che vogliamo
PT-As Mudanças que Precisamos para o Futuro que Queremos

Deel deze inhoud op sociale media