EC Post-2015-consultatie - CIDSE
© CIDSE

EC Post-2015 consultatie

© CIDSE

CIDSE-inzending voor EC Post-2015 kaderconsultatie, september 2012

In de periode onmiddellijk voorafgaand aan de 2015-deadline van de MDG's en bij de voorbereiding van een nieuw kader moet de EU rekening houden met de lessen die de fouten in het ontwerpproces en de implementatie ons tot nu toe hebben geleerd. Het mag geen steen ongemoeid laten om een ​​nieuw universeel post-2015-raamwerk veilig te stellen dat het welzijn van de mens zal bevorderen, eenvoudig leven in gemeenschap, prioriteit geven aan gelijkheid, duurzaamheid en verantwoordelijkheid. In deze geest dient CIDSE een evaluatie in van de MDG's en onze opvattingen over het post-2015-raamwerk.

Contact: Jean Saldanha

EN-CIDSE indiening bij EC Post-2015 kaderconsultatie

Deel deze inhoud op sociale media