Landbouw: van probleem naar oplossing - CIDSE
Afbeelding tegoed: Nikida

Landbouw: van probleem tot oplossing

Afbeelding tegoed: Nikida

Landbouw: van probleem naar oplossing - Het recht op voedsel verwezenlijken in een wereld met beperkte klimaatverandering. CIDSE-leidende principes en aanbevelingen, oktober 2012 (beschikbaar in EN - ES - FR - PT).

Hoe kunnen we de landbouw omleiden om zijn sociale, economische en ecologische functie op een duurzame manier te dienen? Dit document presenteert CIDSE's opvattingen over de leidende principes die het landbouw- en klimaatbeleid moeten beheersen gezien de uitdaging die klimaatverandering vormt voor mens en planeet.

Kontakte:
- Gisele Henriques (Voedselbeleid)
- E
milie Johann (Klimaatbeleid)

EN- Agriculture_from Probleem naar oplossing
ES-La Agricultura_del Problema a la Solución
FR-Agriculture du Problème à la Solution
PT-Agricultura: do problemema à solução

Deel deze inhoud op sociale media