De particuliere sector en aanpassing aan klimaatverandering - CIDSE

De particuliere sector en aanpassing aan de klimaatverandering

De particuliere sector en aanpassing aan de klimaatverandering: investeringen van internationale financiële instellingen in het kader van het proefprogramma voor klimaatbestendigheid, een Bretton Woods-project / CAFOD-werkdocument, april 2013

Dit document behandelt het proefprogramma voor klimaatbestendigheid (PPCR) -projecten die worden uitgevoerd onder de kredietverlenende tak van de Wereldbank, de International Finance Corporation, en belicht belangrijke vragen met betrekking tot het ontwerp, de uitvoering en de werking van projecten die worden gefinancierd uit openbare klimaatfondsen met behulp van actoren uit de particuliere sector. . Samenvattend suggereert de analyse dat de integratie van projecten uit de particuliere sector in nationale planningsprocessen en -strategieën cruciaal is.

Contact: dr.Sarah Wykes, hoofdanalist - Milieu en klimaatverandering, CAFOD, swykes (at) cafod.org.uk

CAFOD is lid van CIDSE in Engeland en Wales

EN-De particuliere sector en aanpassing aan de klimaatverandering

Deel deze inhoud op sociale media