Het ontwikkelingskompas na 2015 instellen - CIDSE

Het post-2015 ontwikkelingskompas instellen

Het ontwikkelingskompas na 2015 instellen: stemmen vanaf de grond, een CAFOD Research Paper, september 2013 (beschikbaar in EN - ES - FR)

Het onderzoeksproject COMPASS 2015 is ontstaan ​​uit de vastberadenheid van CAFOD om ervoor te zorgen dat de perspectieven van mensen die in armoede leven, worden meegenomen in het beleidsproces na 2015. Dit diepgaande participatieve onderzoek is gebaseerd op het werk van CAFOD-partners met mensen die worden gemarginaliseerd of in armoede leven, nadat ze de meningen hebben verzameld van 1,420-deelnemers in 56-gemeenschappen die getroffen zijn door armoede in vier landen met een laag en gemiddeld inkomen (Bolivia, Filippijnen, Oeganda en Zimbabwe). Dit onderzoek is uniek omdat het een echt participatief proces combineert met het aanpakken van belangrijke kwesties in de post-2015 beleidsdiscussie.

Contact: Andrea Rigon, onderzoekscoördinator, CAFOD (arigon (at) cafod.org.uk)

CAFOD is lid van CIDSE in Engeland en Wales

NL-Het post-2015 ontwikkelingskompas instellen, stemmen vanaf de grond
ES-Calibrando la Brújula del desarrollo después de 2015: escuchando las voces desde la base
FR-Définir la boussole du développement pour l'après 2015: paroles du terrain

Deel deze inhoud op sociale media