CIDSE is op zoek naar een BELEIDS- en ADVOCAAT-OFFICIER - CIDSE

CIDSE is op zoek naar een BELEIDS- EN ADVOCACY OFFICIER

Het CIDSE-secretariaat, gevestigd in Brussel, is momenteel op zoek naar een BELEID en ADVOCACY OFFICIER om zo snel mogelijk bij zijn team te komen. De positie is voltijd, deeltijd is mogelijk met een minimum 75%.

Het doel van de taak is om de implementatie van de advocacy-strategie van het netwerk te vergemakkelijken, met name wat betreft voedselzekerheid, duurzame landbouw en handel, en om bij te dragen aan de bredere belangenbehartigingsstrategie van CIDSE en netwerkbrede inspanningen om ontwikkeling te heroverwegen, evenals niet-duurzame maatschappelijke en economische paradigma's.

De deadline is op januari 8 2014. Voor informatie over verantwoordelijkheden, profiel, voorwaarden en aanvraagprocedure, alstublieft zie het volledige document.

Advert_advocacy_and_policy_officer.pdf

Deel deze inhoud op sociale media