Rapportage per land - CIDSE

Rapportage per land

Rapportagevereisten per land voor bedrijven - een bijdrage aan het versterken van de overheidsfinanciën in landen in het Zuiden. A Working Paper door Misereor, Global Policy Forum en Brot für die Welt, januari 2014. (Engelse samenvatting - volledig rapport beschikbaar in het Duits)

Deze paper onderzoekt welke kansen liggen in het concept van rapportage per land. Verder geeft het een introductie in nieuwe regelgeving die op Europees niveau is opgesteld voor nieuwe rapportagevereisten voor de winnings- en houtkapindustrie en banken. Ten slotte werpt het enig licht op waar de ontwikkelingen naar meer bedrijfstransparantie ons kunnen leiden.

Contactpersoon: Klaus Schilder, Misereor (klaus.schilder (at) misereor.de)

Misereor is het Duitse lid van CIDSE.

 

Overzicht van de landen per land
GE Land per land Rapportage volledig rapport

Deel deze inhoud op sociale media