CIDSE-lidorganisaties bronnen over zaken en mensenrechten - CIDSE

CIDSE lidorganisaties middelen op het gebied van bedrijfsleven en mensenrechten

Het werk van CIDSE op het gebied van bedrijfsleven en mensenrechten probeert bestaande lacunes te dichten, onder meer door middel van regelgeving, en oplossingen te bieden voor gemeenschappen die te maken hebben met negatieve gevolgen van het bedrijfsleven.

 CIDSE-lidorganisaties zijn actief betrokken bij nationale zakelijke en mensenrechtenbesprekingen en begeleidende partners in specifieke gevallen en situaties met betrekking tot winningsindustrieën, landbouw en productie.

Hieronder de lijst met middelen / projecten waarbij CIDSE-lidorganisaties betrokken zijn. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt.

 CAFOD

CCFD-Terre Solidaire

KOO / DKA

Entraide et Fraternite / Justice and Peace Commission Belgium

Fastenopfer

Misereor

Trócaire

SCIAF

Deel deze inhoud op sociale media