Zakendoen: de impact van grote bedrijven op mensen die in armoede leven - CIDSE

Zorgen voor bedrijven: de impact van grote bedrijven op mensen die in armoede leven

Zorgen voor bedrijven: de impact van grote bedrijven op mensen die in armoede leven, een beleidsnota van SCIAF, juli 2014

Bedrijven moeten als onderdeel van de samenleving open zijn over hun impact op de samenleving, het milieu en de mensenrechten; en moeten worden aangesproken op hun activiteiten. In dit artikel wordt onderzocht wat wordt bedoeld met de term 'bedrijf' en hoe big business eruitziet. Bovendien, gebruikmakend van de ervaring van SCIAF-partners in Colombia, onderzoekt de paper de rol van de grote bedrijven en de impact ervan op mensen die in armoede leven en op onze planeet, waarbij suggesties worden gedaan over het soort goede praktijken dat nodig is en hoe dit kan worden bevorderd.

SCIAF is lid van CIDSE in Schotland

Contactpersoon: Joanne O'Neill, SCIAF-beleidsmedewerker, joneill (at) sciaf.org.uk

NL - Zaken doen: de impact van grote bedrijven op mensen die in armoede leven

Deel deze inhoud op sociale media