De structuur van het FFD3-uitkomstdocument: enkele reflecties - CIDSE

Structuur van het FFD3-uitkomstdocument: enkele reflecties

Enkele overwegingen over de structuur van het derde document van de Conferentie over de financiering van ontwikkeling voor ontwikkeling, CIDSE-briefing, januari 2015

In de aanloop naar de derde internationale conferentie voor financiering van ontwikkeling van de Verenigde Naties die wordt gehouden in Addis Abeba (13-16 juli 2015), is CIDSE ervan overtuigd dat een afwijking van de structuur van het Monterrey Outcome Document slecht zou zijn en geneigd verdiepen het wantrouwen op een moment dat alle mogelijke inspanningen moeten worden gedaan om het vertrouwen te versterken om ambitieuze resultaten te garanderen voor de drie grote VN-conferenties die dit jaar zullen plaatsvinden.

Contactpersoon: Jean Letitia Saldanha, CIDSE Senior beleidsadviseur (saldanha (at) cidse.org).

EN-Reflecties over de structuur van het document van de derde FFD-conferentie

Deel deze inhoud op sociale media