CIDSE Jaarverslag 2014 - CIDSE
Organisatie publicatie
© Paolo Lucciola

CIDSE Jaarverslag 2014

© Paolo Lucciola

Jaarverslag 2014 (ook beschikbaar in ES en FR)

 

In 2014 heeft CIDSE de weg vrijgemaakt voor het benutten van belangrijke kansen. Desondanks worden we in een wereld geconfronteerd met conflicten, terrorisme, extremisme en veel vluchtelingen die onderweg naar Europa sterven. CIDSE blijft onrechtvaardigheden aanpakken en de uitdaging aangaan om besluitvormers te betrekken om van koers te veranderen. We doen dit met een duidelijke visie op de systemische transformatie die we in de wereld willen zien en vol hoop en vasthoudendheid voor het intense jaar dat voor ons ligt. In deze geest wensen we u veel leesplezier.

ES-CIDSE Informeel jaarlijks 2014
EN-CIDSE Jaarverslag 2014
FR-Rapport annuel de la CIDSE 2014

Deel deze inhoud op sociale media