Nieuwe video: "The Change We Want- CIDSE op het World Social Forum 2015" - CIDSE

  Nieuwe video: "The Change We Want- CIDSE at the World Social Forum 2015"

  Heroverweging van de ontwikkeling op het World Social Forum 2015

  CIDSE nam deel aan het World Social Forum 2015 in Tunis. Het evenement was een geweldige gelegenheid om in contact te komen met vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, ngo's, activistische groepen en gewone mensen die hun ervaringen, gedachten en wensen voor een betere wereld deelden.

  Het zijn in zo'n zoemende en inspirerende sfeer leidde tot veel reflecties en ideeën in ons. Je kunt nog steeds onze gedachten lezen hier. Vooral heeft het World Social Forum ons veel inspiratie gegeven om na te denken over het pad van transformatie naar een rechtvaardiger en duurzamere wereld - een pad dat we de afgelopen jaren met onze leden en partners hebben aangelegd.

  Maar wat bedoelen we met transformatie? Hoe stellen we ons de wereld voor die we in de toekomst willen zien? We hebben deze vraag aan deelnemers van het World Social Forum gesteld en hun antwoorden verzameld in een video.

  Bekijk de video hier.

  Deel deze inhoud op sociale media