Verslag van het evenement: wettelijk bindend instrument voor bedrijven en mensenrechten - CIDSE

Verslag van de gebeurtenis: wettelijk bindend instrument voor bedrijven en mensenrechten

CIDSE hield in samenwerking met Franciscans International, Friends of the Earth Europe, FIAN, FIDH en de International Commission of Jurists een nevenevenement over: "Wettelijk bindende instrumenten voor bedrijven en mensenrechten - Europese perspectieven" op donderdag 19 maart 2015

Het nevenevenement was bedoeld om een ​​ruimte te creëren om de EU-agenda voor bedrijven en mensenrechten te bespreken, de huidige uitdagingen en ontwikkelingen te identificeren en de mogelijkheden te onderzoeken die voortvloeien uit het Verdragsproces.

Klik hier om meer te lezen over de resultaten van het evenement of download het rapport (uitgebracht op 18 / 05 / 2015) in bijlage.

Final_Report_side_event_BHR_Treaty _-_ European_Perspectives_1.docx

Deel deze inhoud op sociale media