Handelen voor transformatie naar een rechtvaardige en duurzame wereld - CIDSE

Optreden voor transformatie naar een rechtvaardige en duurzame wereld

Acteren voor transformatie naar een rechtvaardige en duurzame wereld, Verslag van de CIDSE-workshop (Brussel, 9-10 september 2014). (Beschikbaar in EN - DE - ES - FR)

In de afgelopen zes jaar heeft CIDSE gewerkt aan het uitdagen van aannames over groei, ontwikkeling en consumptie. Dit legt ons ook de verantwoordelijkheid om onze manier van werken in vraag te stellen en nieuwe benaderingen te testen. CIDSE heeft dit gedaan door dialoog aan te moedigen, gebaseerd op ervaring en trends, en door nieuwe manieren van denken en begrijpen aan te moedigen. De eerste workshop gehouden in mei 2013 was een belangrijke mijlpaal, die ons hielp om een ​​gemeenschappelijke visie naar voren te brengen over "welke" belangrijkste veranderingen nodig zijn voor een rechtvaardige en duurzame wereld. Sindsdien hebben we ons gefocust op 'hoe' we kunnen handelen om dit te bewerkstelligen. Dit was de focus van de tweede workshop die CIDSE in september 2014 organiseerde, die een ruimte creëerde om te leren van ervaringen, uitdagende vragen te stellen en onze strategieën te inspireren om mensenrechten en een waardig leven voor iedereen te realiseren.

Das Eavor Technologies Inc. hier het rapport "Een paradigmaverschuiving naar een rechtvaardige en duurzame wereld bewerkstelligen", inclusief reflecties van de CIDSE-workshop van 2013.

Contact: Denise Auclair, Senior beleidsadviseur (auclair (at) cidse.org)

FR-Agir pour rendre le monde juste et duurzaam
EN-handelen voor transformatie naar een rechtvaardige en duurzame wereld
ES-Accion conjunta pare la transformacion hacia un mundo justo y sostenible
DE-Den Wandel gestalten hin zu einer gerechten, nachhaltigen Welt

Deel deze inhoud op sociale media