Oproep tot actie - "4 stappen voor de planeet" - CIDSE
Statement
© CIDSE

Oproep tot actie - "4 Steps for the Planet"

© CIDSE

Aangezien Paris COP21 nadert, laten we vier stappen ondernemen voor de planeet! We lopen voor transformatieve, systemische verandering, voor een radicale verandering in individuele en collectieve levensstijlen, voor alternatieven die bestaan ​​en werken, en voor klimaatactie nu!

Op weg naar Parijs COP21, de campagne "Change for the Planet - Care for the People“, Gelanceerd door CIDSE en zijn leden, nodigt je uit om vier stappen te zetten voor de planeet en je aan te sluiten bij deze beweging voor transformatieve verandering, door je in te laten met dagelijkse veranderingen in levensstijl, terwijl je samen wandelt om gemeenschappelijke zorgen en eisen aan de besluitvormers voor te leggen.

Waarom vier stappen? Elke stap die u zet, vertegenwoordigt één kernboodschap van deze wereldwijde campagne. Ze roepen zowel de transformatieve verandering op die we nodig hebben voor de planeet als voor de mensen, evenals wat we verwachten van besluitvormers in Parijs.

Deze actie is geïnspireerd op de inzet van de pelgrims, vrijwilligers en al diegenen die in verschillende delen van de wereld en van verschillende delen in Europa naar Parijs wandelen, in een verenigde oproep voor klimaatrechtvaardigheid en besloten actie op dit cruciale moment in de geschiedenis . Hun stappen herinneren ons aan het bewustzijn dat we nodig hebben om te beginnen aan een reis van persoonlijke, spirituele verandering en de solidariteit die we met elkaar moeten smeden om een ​​zorgcultuur tot stand te brengen.

Bij aankomst in Parijs wandelen we samen met hen over de 29th van november voor de Wereldwijd klimaat maart. We zullen wandelen voor transformatieve verandering, voor het veranderen van onze levensstijl op individueel en collectief niveau, terwijl we ons ertoe verbinden samen te werken aan oplossingen en alternatieven die solidariteit en zorg voor het milieu bevorderen. We zullen nu onze stemmen verenigen voor klimaatactie!

Hoe deelnemen:

 1. Neem je camera, tablet of smartphone mee.

 2. Film een ​​videoclip van je voeten - van bovenaf gezien - terwijl je vier stappen loopt (een paar seconden lang). U kunt creatief zijn met uw voeten.

3. Upload het naar deze site: www.fourstepsforplanet.org 

4. Deel met je vrienden en nodig anderen uit om deel te nemen aan de beweging! 

5. Tweet naar uw nationale regeringsvertegenwoordigers, ministers of onderhandelaars. Laat ze weten waarom je vier stappen zet voor de planeet! Voeg de hashtag van de campagne toe #Change4Planet

 

Voor meer informatie bezoekt u www.fourstepsforplanet.org 

 

Deel deze inhoud op sociale media