VIDEO: COP21-mobilisaties in Parijs in één oogopslag, CCFD-TerreSolidaire - CIDSE
© KOO / DKA

VIDEO: COP21-mobilisaties in Parijs in één oogopslag, CCFD-TerreSolidaire

© KOO / DKA

Onze Franse ledenorganisatie, CCFD-Terre Solidaire, toont de omvang en verscheidenheid aan activiteiten van het maatschappelijk middenveld en verschillende sociale bewegingen van over de hele wereld in het kader van de VN-conferentie over klimaatverandering (COP21).

Gerechtigheid, broederschap, solidariteit, mobilisatie, actie ... deze woorden resoneren voortdurend onder mensen wanneer gevraagd wordt naar klimaatrechtvaardigheid. Ter gelegenheid van de VN-conferentie over klimaatverandering, die plaatsvond van november 29 tot december 13, 2015, werden maatschappelijke organisaties over de hele wereld gemobiliseerd om sterk te staan ​​voor klimaatrechtvaardigheid. Deze twee video's van onze ledenorganisatie gevestigd in Frankrijk, CCFD-Terre Solidaire, tonen de omvang van de activiteiten en de verscheidenheid aan acties en mobilisaties in Parijs.

COP 21 - Klimaattop voor burgers in Montreuil, Parijs (5-6 december 2015)

COP21 / Sommet Citoyen pour le Climat oppompen van CCFD-TerreSolidaire on Vimeo.

D12 - Mobilisaties van klimaatverandering voor burgers (12 december 2015)

COP21 / Sommet Citoyen pour le Climat oppompen van CCFD-TerreSolidaire on Vimeo.

© CCFD - Terre Solidaire
Deel deze inhoud op sociale media