Rapport: de reis van CIDSE in het post-2015-proces - CIDSE

Rapport: CIDSE's reis in het Post-2015-proces

Reis met CIDSE gedurende zijn vijfjarige lange reis om te pleiten voor een eerlijk internationaal ontwikkelingskader. Ontdek wat de belangrijkste resultaten en obstakels zijn geweest en waar we aan het einde van het proces zijn beland.

Dit online interactieve rapport vertelt het verhaal van de: "CIDSE's reis in het Post-2015-proces'.

Het laat zien dat het bouwen van een internationaal raamwerk voor ontwikkeling een lange en evoluerende taak is. Door het te raadplegen, kunnen lezers begrijpen wat de belangrijkste mijlpalen en obstakels zijn geweest om op verschillende niveaus voor een rechtvaardig ontwikkelingskader te pleiten, en hoe het CIDSE-netwerk is geëvolueerd met het experimenteren met nieuwe manieren om met bondgenoten samen te werken en gezamenlijke reflecties met het maatschappelijk middenveld te beginnen. Voor dit doel gebruikt het rapport verschillende archiefdocumenten, video-interviews en foto's, in combinatie met nieuwe interviews die onlangs zijn gemaakt met enkele van de "hoofdpersonen" van deze reis die terugkijken op enkele van de belangrijkste momenten van de afgelopen jaren.

Klik hier om het rapport te lezen.

 

Deel deze inhoud op sociale media