CIDSE-bijdrage aan het VN-verdrag inzake bedrijven en HR - CIDSE

CIDSE Bijdrage aan het VN-Verdrag voor bedrijven en HR

CIDSE-indiening bij de open intergouvernementele werkgroep over transnationale ondernemingen en andere zakelijke ondernemingen met betrekking tot mensenrechten ter gelegenheid van het debat over het verslag van de IGWG op de 37 van de Mensenrechtenraadth Sessie (Genève, 8 maart 2018).

 

In dit document roept CIDSE de lidstaten op om constructief door te gaan met het proces totdat het "mandaat om een ​​internationaal juridisch bindend instrument uit te werken", vastgesteld door resolutie 26 / 9 van de VN-Mensenrechtenraad, is vervuld.

Contactpersoon: Denise Auclair, Senior Adviseur (Auclair (at) cidse.org).

EN-CIDSE Onderwerping aan het VN-Verdrag - februari 2018

Deel deze inhoud op sociale media