Save the Date: lancering van project over de principes van agro-ecologie - CIDSE

Save the Date: lancering van een project over de principes van agro-ecologie

Lancering van het nieuwe project van CIDSE over agro-ecologie in Rome

Datum & schema: Op 3 april van 7.15 tot 9.15 uur
Vingervoedsel wordt verstrekt tussen 7.15 en 8.00. Het evenement begint officieel om 8.00 pm.

Locatie: Campagna Amica, Via di S. Teodoro, 74, 00186 Roma
950 meter van FAO-gebouw- 15 min. Loopafstand

 We zijn blij u uit te nodigen voor de lancering van onze nieuwe publicatie "De principes van agro-ecologie: naar rechtvaardige, veerkrachtige en duurzame voedselsystemen" in Rome op 3rd april. Het is voor ons de gelegenheid om de inhoud te presenteren en feedback te vragen van verschillende belanghebbenden (sociale bewegingen / maatschappelijke organisaties, beleidsmakers en de academische wereld) over wat nodig is om de dialoog binnen de bredere agro-ecologiebeweging te bevorderen, agro-ecologische transitieprocessen en de verspreiding van agro-ecologie, en om manieren te identificeren waarop dergelijk werk (onder andere) kan worden gebruikt om aan die behoeften te voldoen. Meer informatie over het programma zal te zijner tijd worden gedeeld.

We hopen dat uw aanwezigheid in Rome in die tijd van het jaar wordt vergemakkelijkt door uw deelname aan het 2nd FAO International Symposium on Agroecology (dat zal plaatsvinden bij FAO van 3rd tot 5th van april).

Schema van de avond:
Van 7.15 pm tot 8.00 pm: licht buffet en drankjes geserveerd
Van 8.00 pm tot 8.30 pm: presentatie van CIDSE-werkzaamheden op het gebied van agro-ecologie (inclusief opvattingen van 2-ledenorganisatie over hoe zij dit werk willen gebruiken voor hun programma's en belangenbehartiging)
Van 8.30 uur tot 9.15 uur: paneldiscussie en Q&A

Leden van het panel:
• Paulo Petersen - uitvoerend coördinator van "Agricultura Familiar e Agroecologia» / AS-PTA (Brazilië), vice-president van "ABA-Agroecologia" (Associação Brasileira de Agroecologia) en hoofdredacteur van Agriculturas: expercias em agroecologia, een tijdschrift dat zich inzet voor bevordering van agro-ecologische innovatieprocessen
• Hannah Wittman - Academisch directeur, Centrum voor duurzame voedselsystemen en universitair hoofddocent, Instituut voor hulpbronnen, milieu en duurzaamheid (IRES) aan de Universiteit van British Columbia.
• Zoltán Kálmán - Gevolmachtigd minister, permanent vertegenwoordiger van de Republiek Hongarije bij de Voedsel- en Landbouwagentschappen van de Verenigde Naties in Rome.
• Hanny Van Geel - Boer en lid van het coördinatiecomité van Via Campesina Europe (ECVC) en lid van het coördinerende team Nederlands netwerk voor voedselsoevereiniteit Voedsel Anders

 

 

Bedankt dat je ons hebt laten weten of je van plan bent deel te nemen aan het evenement door een e-mail te schrijven naar: delvaux (at) cidse.org

Deel deze inhoud op sociale media