Feminisme en agro-ecologie: economie en samenleving transformeren - CIDSE

Feminisme en agro-ecologie: economie en samenleving transformeren

Speciale uitgave van het tijdschrift Farming Matters gepubliceerd door Het AgriCultures-netwerk, CIDSE en Cultiveren! - Oktober 2020
Aankomend: Spaanse versie

Deze uitgave van Farming Matters laat zien hoe perspectieven zoals intersectioneel feminisme en inheemse kosmologieën in combinatie met agro-ecologie onze economie en samenleving hebben veranderd. Deze inzichten bieden relevante lessen voor het nastreven van diepere, broodnodige transformatie.

Het werd officieel gelanceerd op een webinar op 7 oktober 2020. Tijdens het webinar zijn live visuele aantekeningen gemaakt in de vorm van een infographic over feminisme en agro-ecologie, beschikbaar om te downloaden.


Deze publicatie is tot stand gekomen met financiële steun van de Europese Unie. De inhoud ervan is de exclusieve verantwoordelijkheid van de auteurs en weerspiegelt niet noodzakelijk de standpunten van de Europese Unie of van het redactieteam.

Kredietomslagfoto: REDSAG Guatemala

Deel deze inhoud op sociale media