Nieuws van CIDSE - mei-half juli 2021 - CIDSE

Nieuws van CIDSE - mei-half juli 2021

Lees ons laatste nieuws nieuwsbrief voor een overzicht van onze activiteiten van mei tot half juli en ontdek wat er nog komen gaat!

Bekijk in het bijzonder onze drie hoogtepunten:

“CIDSE 2020 terugblik”: Net als iedereen werden we geconfronteerd met de COVID-19-pandemie en moesten we ons werk aanpassen. Klik op onze interactief jaarverslag (EN-ES-FR) om onze activiteiten te bekijken.


"Bezorgdheid over EU due diligence-wetgeving": CIDSE ondersteunt de oproep van het Europees Parlement aan EC-voorzitter Van der Leyen om strikte regels voor bedrijven aan te nemen en het aanstaande wetgevingsvoorstel niet af te zwakken.


"Oproep voor dialoog en vrede in Colombia": Geloofsleiders sluiten zich aan bij de Colombiaanse kerk en mensen die oproepen tot dialoog en verzoening en betuigen hun solidariteit met de slachtoffers van geweld.


Mis onze nieuwste publicaties en blogs niet.


Deel deze inhoud op sociale media