Verandering begint bij ons - CIDSE

Verandering begint bij ons

Reflecties en inspiraties van het 2nd CIDSE Systemic Change Forum 


Ongeveer tien jaar geleden begon CIDSE aan zijn reis naar systeemverandering. Sindsdien zijn de discussies blijven evolueren, met als laatste mijlpaal het tweede CIDSE Systemic Change Forum dat online werd gehouden van 7 tot 9 juni 2021. Het forum was bedoeld om de implementatie van CIDSE's systemische veranderingsaanpak te beoordelen en vooruit te helpen - als lidorganisaties en als een netwerk - terwijl we kijken naar de wereldwijde context waarin we actief zijn en de rol die CIDSE speelt als netwerk.  

Met trots presenteren wij u deze nieuwe interactief rapport die de discussies en lessen van het forum vastlegt. Het bevat video's, stemmen van enkele van de sprekers en onze belangrijkste lessen uit de uitgebreide discussies die gedurende die drie dagen plaatsvonden.


Bekijk het om te leren hoe ons netwerk handelt voor de verandering die het zoekt, hoe CIDSE systemische verandering in zijn manier van werken wil implementeren en hoe we op een systemische manier willen communiceren. 
Contactpersoon: Nicky Broeckhoven, functionaris gendergelijkheid en systeemverandering (broeckhoven(at)cidse.org).

Deel deze inhoud op sociale media