Nieuws van CIDSE - januari-februari 2022 - CIDSE

Nieuws van CIDSE - januari-februari 2022

Lees ons laatste nieuws nieuwsbrief voor een overzicht van onze activiteiten van januari en februari en ontdek wat er komen gaat!

Bekijk in het bijzonder onze drie hoogtepunten:

Lent 2022
De vastentijd is een bijzondere tijd voor gebed en bezinning voor de katholieke gemeenschap, maar ook een tijd om te handelen. Vind inspiratie bij de campagnes en initiatieven van CIDSE-leden en doe mee.


Klimaat aanpassing
Sociale rechtvaardigheid en solidariteit zijn essentieel om de klimaatcrisis aan te pakken. CIDSE herhaalt zijn oproep tot meer klimaatfinanciering ter gelegenheid van de publicatie van het laatste rapport van het International Panel on Climate Change.


Nieuwe EG-richtlijn
CIDSE verwelkomt de publicatie van het voorstel voor de Corporate Sustainability Due Diligence-richtlijn door de Europese Commissie, maar roept het Europees Parlement en de Raad op om de tekst te versterken.


Mis onze nieuwste publicaties en blogs niet.


Deel deze inhoud op sociale media