Nieuws van CIDSE - maart-april 2022 - CIDSE

Nieuws van CIDSE - maart-april 2022

Lees ons laatste nieuws nieuwsbriefr voor een overzicht van onze activiteiten van maart en april en ontdek wat er nog komen gaat!

Bekijk in het bijzonder onze drie hoogtepunten:

Paasboodschap: “Geen gerechtigheid, geen vrede"
Meer dan een maand nadat Rusland Oekraïne was binnengevallen en oorlog in Europa weer een realiteit werd, deelde secretaris-generaal van CIDSE, Josianne Gauthier, haar gedachten over oorlog, vrede, gerechtigheid en solidariteit.


fotowedstrijd

The Change for the Planet – Care for the People Initiative heeft zojuist een internationale fotowedstrijd gelanceerd over duurzame acties en ecologische alternatieven voor amateurs en professionals van 16-35 jaar. Sluitingsdatum: 22 juni.


IPCC rapport release
CIDSE sluit aan bij de bevindingen van het laatste rapport van het International Panel of Experts on Climate Change, uitgebracht op 4 april, en roept op tot dringende, ambitieuze en transformerende maatregelen voor klimaatmitigatie.


Mis onze nieuwste publicaties en blogs niet.


Deel deze inhoud op sociale media