Jaarverslag 2021 - CIDSE

2021 Jaarverslag

2021 was opnieuw een uitdagend jaar met de aanhoudende verspreiding van het coronavirus en de dramatische impact ervan op onze samenlevingen en ons welzijn. Voor het CIDSE-netwerk was het weer een jaar van verstoringen, annuleringen, wijziging van plannen; maar ondanks alles met grote inzet.
Samen met onze partners en onze bondgenoten hebben we onze roep om de transformatie van ons huidige economische model naar een model dat menselijke bloei op een bloeiende planeet bevordert, voortgezet. In een wereld waar 'sneller en groter' nog steeds de norm is, blijven we de vraag stellen: kan het met minder? In een wereld vol onbegrip en angst, zoekt CIDSE verbinding met elkaar, met de wereld en met onze planeet.

Wij nodigen u uit om rond te klikken op de interactief CIDSE 2021-jaarverslag om te ontdekken hoe we bleven streven naar een duurzamere en rechtvaardigere wereld en ik hoop dat u veel plezier zult beleven aan het leren over onze prestaties en uitdagingen.

Het interactieve formaat is beschikbaar in: Engels, Frans en Spaans. Een Engelse PDF versie is ook beschikbaar om te downloaden.


Fotocredit: Guilherme Cavalli

Deel deze inhoud op sociale media