Nieuws van CIDSE - september-oktober 2022 - CIDSE

Nieuws van CIDSE - september-oktober 2022

Lees ons laatste nieuws nieuwsbrief voor een overzicht van onze activiteiten van september en oktober en ontdek wat er komen gaat!

Bekijk in het bijzonder onze drie hoogtepunten:

Pleiten voor toegang tot rechtsmiddelen en justitie
Een CIDSE-delegatie woont de 8e sessie bij van de open intergouvernementele werkgroep voor bedrijven en mensenrechten die deze week in Genève plaatsvindt. Lees de CIDSE-positie en onze laatste updates.


Afrikaanse klimaatdialogen' Communique
Het laatste communiqué van de African Climate Dialogues werd gelanceerd op een online persconferentie op 17 oktober; het document bevat aanbevelingen over belangrijke onderwerpen die Afrika aangaan in de aanloop naar COP27.


Voedselzekerheid op het spel
CIDSE was in Rome voor de 50e zitting van het VN-Comité voor Wereldvoedselzekerheid. Een van de belangrijkste discussiepunten was de internationale reactie op de aanhoudende wereldwijde voedselcrisis. Lees onze analyse.


Mis onze nieuwste publicaties en blogs niet.


Deel deze inhoud op sociale media