CIDSE Gender Blog-enquête - CIDSE

CIDSE Gender Blog-enquête

We hebben je feedback nodig!

Sinds 2016 is CIDSE dat geweest Bloggen maandelijks ongeveer vrouwenrechten en gendergelijkheid over het hele spectrum van CIDSE's activiteiten en daarbuiten door een veelheid aan stemmen. We hebben partners, leden, medewerkers en inspirerende denkers gevraagd om hun mening over gendergelijkheid te delen, daarbij puttend uit hun ervaringen en worstelingen.

Gemaakt met Padlet


Terwijl CIDSE aan een nieuw strategisch plan voor de periode 2023-2028 begint, willen we graag weten wat u van onze blogberichten vindt en hebben we een opgesteld korte vragenlijst voor dit doel, wat slechts een paar minuten van uw tijd kost om te beantwoorden.

Uw feedback zal worden gebruikt om de toekomstige oriëntatie van de CIDSE Gender-blog te begeleiden.
Bedankt! Deadline voor antwoorden: 17 februari 2023.

Deel deze inhoud op sociale media