Nieuws van CIDSE – januari/februari 2024 – CIDSE

Nieuws van CIDSE – januari/februari 2024

Lesen Sie hier laatste nummer van onze nieuwsbrief voor een overzicht van onze activiteiten van januari tot februari en ontdek wat er nog gaat komen! Bekijk vooral onze drie hoogtepunten:

Wij zeggen JA tegen CSSSD
Het onvermogen van de EU-Raad om de Corporate Sustainability Due Diligence-richtlijn (CSDDD) te onderschrijven, betekent een betreurenswaardige terugslag, zegt het maatschappelijk middenveld. Lees ook de verklaring door CIDSE en COMECE, waarin wordt opgeroepen tot steun van de lidstaten.


Samen voor meer mondiale gerechtigheid
De Vastentijd 2024 is begonnen. Het is een bijzondere tijd van gebed en bezinning voor de katholieke gemeenschap, maar ook een tijd voor actie. Vind inspiratie in de campagnes van onze leden en de verhalen van hun partners.


Steun aan EU-boeren
CIDSE verwelkomt het politieke akkoord dat is bereikt in de EU-triloog over de Corporate Sustainability Due Diligence-richtlijn (CSDDD), maar zal de technische bijeenkomsten waar de tekst zal worden afgerond nauwlettend volgen.Deel deze inhoud op sociale media